top of page

Heeft u vragen over onze protocollen en/of wilt u specifieke informatie over de medicinale werking van onze producten stuur ons een email. Aangezien wij nog niet het volledige assortiment van Inca Botanica aan kunnen bieden zult U bij sommige protocollen nog niet alle informatie terug vinden ook in dat geval kunt U contact met ons opnemen.

LIEVE VRIENDEN,

we presenteren u behandelprotocollen die de selectie van geschikte medicinale kruiden voor specifieke gezondheidsproblemen aanzienlijk zullen vergemakkelijken. Behandelingsprotocollen of kuren zijn de optimale combinatie van kruidengeneesmiddelen die elkaar wederzijds versterken, zodat het resulterende behandelingseffect zo effectief mogelijk is.

Oud-Europese herboristen wisten al dat in veel gevallen de set van individuele kruiden veel sterker was dan het gebruik van de kruiden zelf. Inheemse Amerikaanse sjamanen zijn meesters in het combineren van medicinale planten. Sjamanen of "curanderos" gebruiken hun speciale methoden om erachter te komen welke kruiden ze met elkaar mengen en in welke verhouding. Ze kunnen een veranderde staat van bewustzijn binnengaan en in een staat van een soort "hogere aandacht" zijn ze informatief verbonden met individuele planten en stellen zo perfecte recepten samen. Ze zullen zich richten op de specifieke ziekte volgens de diagnose en zullen specifieke kruiden en voordelen vinden op het gebied van informatie over planten, medicinale verbanden tussen individuele plantensoorten. Op deze manier laten ze zien hoe een specifieke ziekte synergetisch kan worden overwonnen. De producten en behandelingen van Inca Botanica zijn gebaseerd op de ervaring van deze Zuid-Amerikaanse Indiase sjamanen en hun kunst.

We zijn ervan overtuigd dat we onze methoden kunnen gebruiken om behandelingen samen te stellen die voor vrijwel elke bekende ziekte werken en die uw leven in alle richtingen helpen verbeteren. Naar onze mening is het vandaag absoluut noodzakelijk om het hele lichaam te ontgiften en tegelijkertijd de hersenen en het zenuwstelsel regelmatig te versterken. Dit is de beste preventie voor veel huidige ziekten. Het overgrote deel van de ziekten heeft zijn oorsprong in overmatige mentale stress of bedwelming van het organisme veroorzaakt door verontreiniging van het milieu met gevaarlijke gifstoffen. We hebben zeer effectieve combinaties voor al deze moeilijkheden medicinale planten, die we verwerken tot sterke extracten, theeën of in de vorm van een gelyofiliseerd poeder.

Hier vindt u 84 protocollen voor een breed scala aan gezondheidsproblemen. We besteden speciale aandacht aan oncologische ziekten, terwijl we verschillende en speciale soorten kanker apart behandelen. Naast het behandelen van ziekten houden we ons ook bezig met het verbeteren van mentale en cognitieve functies. We hebben geschikte combinaties voorbereid voor iedereen die zijn psyche wil ontspannen van stress, zich beter wil concentreren of doelgericht meditatie wil cultiveren.

Op deze pagina vindt u een lijst met onze 84 behandelprotocollen, indien u een specifiek protocol, de samenstelling en dosering wilt bestuderen, dient u zich te registreren.

Op deze manier kunnen we u beter van dienst zijn bij de begeleiding, uw vragen beantwoorden en de best mogelijke combinatie aanbevelen, omdat we geloven dat gezondheidsbevordering in de eerste plaats een individueel proces is en het noodzakelijk is om dit op een verantwoorde manier te benaderen.

Amazone anti-parasitair protocol

Aphthae / herpes

Allergie

De ziekte van Alzheimer

 Bloedarmoede

Angina

Artritis

Artrose

Astma

Beenzweren

Rugpijn

Wrat

Ziekte van Crohn

Diabetes II. Type

Dementie

Depressie

Ontgiftingsbehandeling 1

Ontgiftingsbehandeling 2

Voor het genezen van littekens, wonden

Hormonale behandeling mannen

Hormonale behandeling voor vrouwen

Gewichtsverlies

Hoge cholesterol

Voor griep en verkoudheid - volwassenen

Voor griep en verkoudheid - kinderen

Om de immuniteit te versterken

Versterking van de lever

Menopauze / osteoporose

Regeneratie en genezing van de huid

Versterking van de nieren

Voor libido - vrouwen

Psoriasis

Menstruatie

Meditatie

Urinewegen

Schimmelinfecties

Onvruchtbaarheid

Zenuwstelsel

Bloedsomloop

Parodontitis

Vergroot het geheugen

Voor geheugen en aandacht

Detox tegen parasieten

Longinfecties

Voor fluiten in de oren

Potentie

Op de prostaat

Diarree

Geestelijke problemen - kinderen

Ontspanning; Multiple sclerose

Kanker en oncologische ziekten

Longkanker

Dunne darmkanker

Darmkanker

Baarmoeder- en eierstokkanker

Alvleesklierkanker

Huidkanker

Kanker van het lymfestelsel
Leverkanker
Prostaatkanker
Borstkanker
Voor hersentumoren
Leukemie

Voor verhoogde concentratie
Slaap en zenuwen
Hartritmestoornissen
Cataract
Schildklier - hypofunctie
Ulcerus
Voor vermoeidheid - mannen
Voor vermoeidheid - vrouwen
Ubosanno-protocol
Tegen virussen
Haar- en nagelondersteuning
Hypertensie
Belichaming - ervaring buiten het lichaam
Ontsteking
Betere spijsvertering
Glaucoom
Spataderen
Voor zicht - vrouwen
Voor zicht - mannen
Galblaas
Protocol tegen de ziekte van Lyme,
chlamydia,
Toxoplasmose en neuro-infecties

bottom of page