top of page

Superfoods, hoe gebruik ik die?

Deze vraag krijgen wij vaak te horen als wij ergens staan met onze producten.

Onze superfoods bestaan uit een fijn poeder dat gemakkelijk gemengd kan worden door uw eten. Verschillende smaken en verschillende toepassingen.

Aguaje, geeft kracht aan de vrouw door fyto oestrogeen. CAMU CAMU, onze vitamine C bom. Paarse Mais, wordt veel gebruikt in Zuid Amerika de geur zult u meteen herkennen.

Witte, Rode en Zwarte Macca, geeft energie en helpt de algemene gezondheid.

Wilt u het innemen zonder het met eten te mengen dan kan dat door een lepel poeder te mengen me lauw water en te drinken.

Meng het poeder door uw smoothie, ontbijtgranen, yoghurt of uw maaltijd.U kunt het ook gebruiken in recepten. Hieronder hebben we een voorbeeld van een recept dat we zelf ook geregeld klaarmaken.

Deze repen zijn ideaal als U actief bezig bent, ze geven energie en zijn machtig. Lekker tijdens het rennen, fietsen of in de gym.

De Maca geeft energie en de Lucuma is een zoetstof.


Maca repen

200 g Vijgen of Dadelen

1 kop havermout

2 eetlepels Maca

2 eetlepels Lucuma

2 eetlepels chiazaad

2 eetlepels lijnzaad

2 eetlepels hennepzaad

3 eetlepels kokosolie

Amandel- of kokosmelk om de consistentie te verdunnen.

Mix alle droge ingrediënten tot een glad mengsel en voeg kokosolie, dadels of vijgen toe (je kunt beide gebruiken) en melk om het mengsel te verdunnen als dat nodig is.

Verdeel het halfvette mengsel in een kleine ovenschaal en laat het opstijven in de koelkast. Snijd in blokjes. En bewaar in de koelkast of vriezer.

Eet smakelijk.29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page