top of page

Herfst wandelingMooie donkere wolken die in snel tempo voorbij drijven, de wind door je haren en af en toe een verdwaalde regendruppel. Dat is herfstweer. Helaas zit aan al dit moois een keerzijde, de loopneus als je weer thuis bent. Gelukkig hebben we daar oplossingen voor om weer snel naar buiten te kunnen om verder te genieten van dit seizoen. Zwarte Maca versterkt het immumsysteem en verhoogt de vitaliteit.


Paarse Mais zit boordevol antioxidanten, vitaminen en mineralen.

Lucuma is zoet maar heeft een lage glycemische index, waardoor geschikt voor diabetici. Bevat ijzer, zink vitamine B etc. Een lekkere zoetstof in deze koude dagen.


Camu Camu is de vitamine C bom om deze herfst te tonen dat wij er klaar voor zijn om alles wat de wereld op ons pad werpt te overwinnen.

Jergon Sacha is ontstekingsremmend en anti-astmatisch. De ideale partner tegen virussen.

En als laatste ons belangrijkste hulpmiddel in deze tijden Moeders. Wie rent achter ons aan zodat we goed gekleed zijn? Wie verzorgt ons omdat we het zelf beter wisten?

Ook aan onze moeders hebben we gedacht.

AGUAJE boordevol phyto-oestrogenen, retinol (vitamine A) en een hoge concentratie vitamine C. Met alle taken die jullie de komende tijd te wachten staan is het vanzelfsprekend om dit te doen vanuit de schoonheid en kracht die zo vaak onderschat wordt aan de vrouw.

Wij hopen u de komende tijd genietend in de natuur tegen te mogen komen, uw Inca-Herbarium team.
10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page