top of page

Huid verzorging in de winter.

Het einde van 2020 is eindelijk in zicht, het weer is prachtig op dit moment maar de kou staat voor de deur. Het gure weer trekt het vocht weg uit de huid en maakt het ruw.

De Zon Balsem met Q10 zorgt ook in de winter dat je huid straalt en verzorgt is. Het is een uitstekende hulp voor de gevoelige, rijpe, gecombineerde en problematische huid. Het voedt, hydrateert en beschermt de huid effectief tegen invloeden van buitenaf. Het product bevat enkel natuurlijke ingrediënten als karitéboter, vaseline, jojoba-olie, castorolie, co-enzym Q10, bijenwas.

Maar niet alleen het gure weer zorgt voor irritatie van de huid. Om onszelf en de medemens veilig te houden is het advies heden ten dagen, geregeld uw handen wassen en het dragen van een mondkapje. Ook deze dingen zorgen voor irritatie van de huid. Het constant ontsmetten en wassen van onze handen helpt bij het uitdrogen van de huid en dan is het nog maar de vraag wat er allemaal in de desinfectie zit aan ingrediënten. Een mondkapje moet goed aansluiten aan het gezicht om goed te werken maar niet iedereen vind het prettig om het te dragen. Het materiaal kan huidirritatie veroorzaken vooral als we het mondkapje langer moeten dragen door de omgeving waarin we ons bevinden.

De Sangre de Drago Balsem is geschikt voor alle huidtypes, vooral de droge, ruwe en beschadigde huid. Het heeft sterke regenererende, genezende, desinfecterende en antibacteriële effecten. Het product bevat enkel natuurlijke ingrediënten als karitéboter, vaseline, amandelolie, sangre de drago, bijenwas.

Zoals te zien bevatten beide balsems bijenwas.

Bijenwas heeft net zoals honing vele voordelen voor onze haar en huid. Bijenwas bevat namelijk hydraterende componenten zoals vitamine A. Deze componenten zorgen ervoor dat je huid het vocht vasthoudt waardoor je huid jong en stevig blijft. Bovendien bevat Bijenwas ontstekingsremmende eigenschappen die de geïrriteerde en rode huid kalmeert.


Met het gebruik van onze balsems komt u stralend de winter uit.
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page